, ,

Tripod Jmary MT-25


Tripod Jmary MT-25

* TRIPOD SHUMË I QËNDRUESHËM DHE FLEKSIBEL: Është shumë fleksibël dhe mund të ngjitet lehtësisht në çdo sipërfaqe ose objekt, si për shembull një shtyllë ose degë peme, biçikleta ose shtylla, dhe është SUPER i sigurt. i përmirësuar si në material ashtu edhe në strukturë për performancën TOP-GRADE.

Ky trekëmbësh i lehtë është ideal për selfie, regjistrim video, transmetim të drejtpërdrejtë, vlog, punë dhe Facetime.

* CILËSISË SUPERIOR DHE STABILITET TË RRITUR: Është bërë nga silikoni dhe alumini premium, zvogëlon presionin e trekëmbëshit, duke i bërë nyjet e tij të mos bien lehtë dhe këmbët kanë më pak gjasa të thyhen. 

* Kapëse telefoni për pajisjet deri në 6,9 inç

* Madhësia ultra kompakte dhe trekëmbëshi i gjithanshëm i dorës është një zgjedhje e shkëlqyeshme për videologerët në lëvizje. Me anë të montimit standard me vidë 1/4, mund ta lidhni lehtësisht. E përputhshme me GoPro, kamerat dixhitale. Trekëmbëshi mund të përdoret gjithashtu për të mbështetur iPad ose tablet.

1,600 L

SHOPPING CART

close