,

Transmetues audio dhe marres me Bluetooth BT500


Transmetues audio dhe marres me Bluetooth BT500 lidhet me prizat e kufjeve 3.5 mm.

Mbështetje për BT V4.0 + EDR4, distanca më e largët e transmetimit është 10m.

Duke punuar deri në 4 orë, bateri litium-jon e integruar, mund të ngarkohet me USB.

Mund të çiftohet me çdo pajisje të aktivizuar BT, të tilla si telefoni celular, laptopë, altoparlantë dhe transmetues audio BT.

900 L

SHOPPING CART

close