TP-LINK ADSL2+ Modem Router


-Siguroni akses interneti nëpërmjet Shërbimit ADSL dhe krijoni një rrjet shpërndarjeje me kabllo, të gjitha me një produkt.

-Punon me standardet më të fundit ADSL: deri në 24 Mbps performancë superiore në rrjedhën e poshtme

-Kontrollet e drejtpërdrejta i lejojnë administratorët të vendosin politika të kufizuara aksesi për fëmijët ose stafin

-Karakteristikat IP QoS për kontroll të përmirësuar të gjerësisë së brezit në të gjithë rrjetin

Konfigurimi dhe përdorimi i lehtë

Pajisja vjen me një CD me një Asistent Easy Setup që ju ndihmon hap pas hapi të konfiguroni lidhjen tuaj të internetit. Kjo veçori i lejon edhe përdoruesit fillestarë të konfigurojnë produktet e ruterit shumë lehtë dhe pa probleme.

Pajisja 2 në 1

TP-LINK TD-8840T është një pajisje 2-në-1 që kombinon funksionin e një modemi DSL dhe ruterit Ethernet me 4 porte 10/100 Mbps. Nuk ka nevojë të blini një ruter të veçantë, TD-8840T është krijuar për t’ju lejuar të krijoni me lehtësi një rrjet me kabllo me shpejtësi të lartë dhe ta ndani atë me deri në katër kompjuterë ose pajisje të tjera të aktivizuara me Ethernet në shtëpinë tuaj dhe në internet. Duke pasur këtë, ju mund të shmangni rrëmujën e kabllove sepse tani keni një ruter brenda.

Lundroni në internet me shpejtësi të lartë

Duke mbështetur standardet më të fundit ADSL2/2+, TD-8840T ofron performancë të lartë .

1,290 L

Ndërfaqja : 4 porte RJ45 10/100 Mbps Port RJ11

Butoni : 1 Çelës i ndezjes/fikjes

Furnizimi  me energji të jashtme 9VDC/0.6A

Standardet : IEEE 802.3, 802.3u

Standardet ADSL : me normë të plotë ANSI T1.413 Botimi 2, ITU-T G.992.1 (G.DMT), ITU-T G.992.2 (G.Lite)

ITU-T G.994.1 (G.hs), ITU-T G.995.1, ITU-T G.996.1, ITU-T G.997.1, ITU-T K.2.1

Standardet ADSL2 : ITU-T G.992.3 (G.dmt.bis), ITU-T G.992.4 (G.lite.bis)

Standardet ADSL2+ : ITU-T G.992.5

Përmasat ( W x D x H ) : 6,5*4,3*1,1 inç (165*108*28 mm)

TIPARET E softuerëve

Siguria : NAT Firewall, MAC /IP /Aplikacioni/Filtrimi URL

Menaxhimi : Konfigurim i bazuar në web (HTTP), Menaxhimi në distancë, Menaxhimi i Telnetit, SNMP v1/2c, SNMP mbi EOC, Përmirësimi i firmuerit të bazuar në ueb, Mjetet diagnostikuese

Serveri virtual i përcjelljes së portit, DMZ, ACL (Lista e kontrollit të hyrjes)

Kalimi VPN përmes PPTP, L2TP, IPSec Kalimi

ATM/PPP Protokollet e Forumit ATM UNI3.1/4.0,

PPP mbi ATM (RFC 2364),

PPP mbi Ethernet (RFC2516),

IPoA (RFC1577/2225),

PVC – Deri në 8 PVC,

Veçori të avancuara : Traffic Shaping (ATM QoS) UBR, CBR, VBR-rt, VBR-nrt;

Protokolli i konfigurimit dinamik të hostit (DHCP), rele DHCP;

Përkthimi i Adresës së Rrjetit (NAT);

Rruga statike, RIP v1/v2 (opsionale);

Rele DNS, DDNS

IGMP Multicast, UPnP

TË TJERËT

Certifikimi FCC, RoHS

Përmbajtja e paketës TD-8840T

Ndarës i jashtëm

Kabllo telefonike RJ-11

Kabllo Ethernet RJ-45

Udhëzues i instalimit të shpejtë

CD-ja e burimit

Përshtatës i energjisë

Kërkesat e sistemit Microsoft® Windows® 98SE, NT, 2000, XP, Vista™ ose Windows 7, 10, MAC® OS, NetWare®, UNIX® ose Linux.

Temperatura e funksionimit të mjedisit: 0℃~40℃ (32℉~104℉)

Temperatura e ruajtjes: -40℃~70℃ (-40℉~158℉)

Lagështia e funksionimit: 10%~90% jo kondensuese

Lagështia e ruajtjes: 5%~90% jo kondensuese

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close