,

Thinkplus Live Pods XT96


Thinkplus Live Pods XT96

• Kufjet janë të pajisura me një bateri të brendshme me kapacitet 30 mAh dhe një mikrofon të integruar për kryerjen e thirrjeve 

• Duke ofruar zë të qartë pavarësisht nga sistemi i reduktimit të zhurmës, telefonat janë të pajisur me një panel me prekje për të menaxhuar zërin, thirrjet, etj.

• Mbështetje e teknologjisë TWS me mundësinë e përdorimit të vetëm ose të pavarur të çdo telefoni, diametri i diskut 13 mm, përgjigja e frekuencës 20 Hz deri në 20 kHz

• Kontroll inteligjent me prekje, kompakt dhe me peshë të lehtë që të dyja i përshtaten mirë kanalit të veshit pa ngarkesë

• Teknologjia e anulimit të zhurmës

• I papërshkueshëm nga uji , i reziston mirë djersës

• Përmban drejtues dinamik 13 mm për zë stereo dhe ndërfaqe type-C për karikim të shpejtë

2,190 L

ÇipBluetooth : V5.1

Reduktimi i zhurmës së thirrjeve

Vonesa : ultra e ulët

Jetëgjatësia e baterisë : 20 orë

Dekodimi i dyfishtë : SBC/AAC

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close