, ,

Tharese per Floke Xiaomi 1800W


Tharese FLokesh nga brand Xiaomi

Fuqia 1800 W

Tharje e shpejt dhe parandalon humbjen e lageshtires

Kontroll inteligjen i temperatures

Design Kompakt

Detaje lexoni pershkrimin me poshte

4,990 L

Thahet shpejt dhe parandalon humbjen e lagështirës për të mbrojtur flokët

Rrjedhje e shpejtë e ajrit, mbron me jone uji | Kontroll inteligjent i temperaturës NTC me ndryshim

Ajri i nxehte dhe i ftohte | Grykë magnetike me rrotullim 360

Sekreti për flokë të shndritshëm dhe të shëndetshëm.

Teknologjia jonike parandalon tharjen

Tharëse flokësh My Ionic ka teknologjinë më të fundit për të tharë dhe mbrojtur flokët në të njëjtën kohë. Gjilpëra e integruar e kondensimit kondenson lagështinë e ajrit dhe e atomizon atë në jone uji me ngarkesë të vogël negative që emetohen përmes grykës. Këto jone arrijnë në rrënjët e flokëve të shëndetshëm dhe depërtojnë thellë në lëkurën e kokës. Ato gjithashtu reduktojnë elektricitetin statik, i cili ndihmon në parandalimin e kërcitjes dhe rritjen e shkëlqimit.

Shkëputni kanalin jonik. Parandalon humbjen e joneve të nxehtësisë dhe siguron shpërndarje efektive në distanca të gjata

Jonet e ujit krijohen në një ndarje të veçantë për t’i izoluar nga nxehtësia e motorit dhe për të siguruar që ato të arrijnë shtresat më të thella të flokëve.

Motor i fuqishëm me dizajn ultra të qetë. Rrjedhje e shpejtë e ajrit për tharje të menjëhershme.

Motori me çift rrotullues të lartë dhe me shpejtësi të lartë është prodhuar nga motori Mabuchi, prodhuesi kryesor i motorëve në Japoni dhe ka 6 tehe në formë krahësh. Gjeneron një fluks ajri prej 1.6 metrash për një efekt tharjeje të shpejtë. Çdo teh i nënshtrohet një testi të ekuilibrit dinamik për të reduktuar zhurmën e motorit.

Termostat dhe siguresë termike me cilësi të lartë. Mekanizëm i dyfishtë i mbrojtjes nga mbinxehja.

Tharëse ka një mekanizëm të dyfishtë të mbrojtjes nga mbinxehja. Rryma ndërpritet automatikisht kur termometri zbulon se temperatura ka tejkaluar një nivel të sigurt. Në të njëjtën kohë, një siguresë termike shkurton ushqimin në rast të temperaturave të tepërta.

Grykë magnetike me rrotullim 360° për të shmangur djegiet. Stilet e përshtatura.

Gryka magnetike rrotullohet plotësisht dhe fokuson rrjedhën e ajrit për tharje të shpejtë dhe stilim të saktë.

Dizajni me dy shtresa ul ndjeshëm temperaturën e sipërfaqes për të parandaluar djegiet.

Veshje UV e lëmuar.

Rezistente ndaj papastërtive dhe rezistente ndaj gërvishtjeve

Dizajni klasik, i bardhë dhe minimalist i përshtatet çdo ambienti.

Veshja me dy shtresa i reziston papastërtive dhe gërvishtjeve dhe ka një përfundim të lëmuar dhe elegant.

Dizajn kompakt

Dizajni i lehtë dhe ergonomik siguron një kapje të rehatshme, edhe gjatë seancave të gjata.

Madhësia kompakte e bën tharësen të lehtë për t’u ruajtur dhe transportuar në bagazh.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close