,

Telzeal TC7G Android Smart Watch 8/64 Ekran AMOLED


Telzeal TC7G Android Smart Watch 8/64 Ekran AMOLED

•Ekran Amoled 2.2 inç 

•8 GB Ram – 64 memorie

•Mbështetet 4G dhe Wi-Fi

•Ka faqe të ndryshme ore

•Butoni magjik dhe butoni aktiv i energjisë

•E përputhshme me të gjitha llojet e telefonave Android dhe IOS

•Mundësia e instalimit dhe shkarkimit të lojërave dhe programeve Android nga Google Play Store si : Youtube , tiktok , instagram , whatsapp etj. 

•Vjen me 3 rripa

•mbështetje për kartën SIM

5,790 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close