Telekomandë Televizori Universale CRC 1130V


Telekomand universale  televizori CRC 1130V

– Distancë më e gjatë  transmetimi, performancë e qëndrueshme.

– Dizajni i lehtë dhe ergonomik e bëjnë atë shumë komod. Është zgjedhja e përsosur kur telekomanda juaj humbet ,dëmtohet ose dëshironi një të re.

– Kjo është një telekomandë e veçantë zëvendësuese, jo telekomanda origjinale, por funksioni është i njëjtë, duke mbuluar të gjitha funksionet.

– Nuk kërkohet programim – thjesht futni baterinë dhe funksionon në mënyrë të përsosur me pajisjen  tuaj.

490 L

Emri i produktit: Telekomanda e televizorit

Modeli: L1130 + V

Modeli i aplikueshëm: tip universal

Distanca e transmetimit: 8 (m)

Pajisjet e aplikueshme: TV

Furnizimi me energji elektrike: 2 bateri AA 

Ngjyra: e zezë

Materiali: ABS

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close