Tastiere XTRIKE ME MK-900


Tastiera XTRIKE ME MK-900

Paketa Xtrike Me MK-900 përbëhet nga një tastierë dhe një maus.

Tastiera me tela ka një tastierë të vlerësuar me membranë 10 milionë shtypëse me ndriçim ylber.

Dizajni rezistent ndaj goditjeve i kësaj tastierë është ndërtuar për një dizajn të tastës së varur me qëndrueshmëri më të madhe për pastrim të lehtë dhe pamje elegante.

Kompleti përfshin një maus lojrash optike me tela, 7 butona, 7 ngjyra të dritës së prapme, çelës DPI 1000-1600-3200-6400.

E përputhshme me Windows 7 ose më të reja.

2,800 L

Karakteristikat kryesore te TRIKE ME MK-900:

– Ndriçim i rregullueshëm shumëngjyrësh

– Ndërfaqja: USB 2.0

– Tastet: 104+8 (çelësat multimedial)

– Material pëlhure me densitet të lartë për të optimizuar

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close