, , , ,

Tastiere + MouseXTRIKE ME MK-503 KIT


Tastiera + Mouse XTRIKE ME MK-503 KIT

Kompleti Xtrike Me MK-503 KIT përfshin një tastierë dhe një maus.

Tastiera me tela është një tastierë e vlerësuar me membranë me 10 milionë shtypje me ndriçim të pasmë ylber (me ngjyra të përziera).

Dizajni rezistent ndaj goditjes i kësaj tastierë është krijuar për një dizajn të tastierës së varur me qëndrueshmëri të shtuar për mirëmbajtje të lehtë dhe pamje elegante.

Kompleti përfshin gjithashtu një maus lojrash optike me tela, 6 butona, 7 ngjyra të dritës së prapme, ndërprerës DPI 800 / 1200 / 2400 / 3200, ndërfaqe USB 2.0 dhe vlerësim të ndërprerësit deri në 3 milion klikime.

E përputhshme me Windows XP ose më të reja, ndërfaqe USB 2.0 plug and play.

2,500 L

Karakteristikat:

Tastiera

– Numri i çelësit: 112

– Forca e funksionimit: 55 ± 10 g

– Gjatësia e kabullit: 1.5 m

Mouse

– Vlerësimi i ndërprerësit: 3 milion klikime

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close