, , ,

Tastiere XTRIKE ME KB-280


Tastiera XTRIKE ME KB-280

Tashmë mund të blini tastierën Xtrike Me KB-280, një aksesor me të cilin lojërat tuaja mund të shkojnë në një nivel tjetër. Çelësa me ndriçim retro me çelës membranash që mund të vendosen në 5 ngjyra të ndryshme. Përveç kësaj, ka funksione të shtypjes së tastit Roll-Over deri në 6 çelësa njëkohësisht.

Tastiera Xtrike Me mund të personalizohet me 5 ngjyra të ndryshme për dritën e pasme të tastierës.

Konfiguro ose çaktivizo çelësat e panevojshëm, luani në nivelin më të lartë me tastierën e re të lojrave Xtrike Me KB-280, me të cilën mund të konfiguroni kombinimet tuaja më saktë .

2,000 L

Karakteristikat kryesore te XTRIKE ME KB-280

– 104 çelësa me dritë prapa

– Ka Anti-Ghosting, në mënyrë që të mos krijohen pulsime fantazmë dhe të keni vonesë në kombinimet tuaja.

– Çelësat e membranës të përforcuar posaçërisht për të mbështetur ditët e gjata të lojës.

– Ndriçim ne 5 ngjyra te ndryshme

– Shtypni tastin Roll-Over

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close