Tastiere XTRIKE ME GK-986 P


Tastiera XTRIKE ME GK-986 P

– Anti-ghosting i avancuar me mbështetje me 25 çelësa përmbysjeje jep lexime të përmirësuara të komandave në vapën e betejës

-12 mënyra ndriçimi ju lejojnë të luani dhe të punoni edhe në errësirë totale

– Tastierë mekanike me dritë prapa me ngjyra të përziera


2,990 L

Specifikat teknike

Çelësat: 87

Lloji i çelësit: Mekanik (Blu)

Vlerësimi i ndërprerësit: ≥50 milion herë

Forca e funksionimit: 60 ± 10 g

Drita e prapme: Ylber

Ndërfaqja: USB 2.0

Gjatësia e kabllit: 1.5 m

Madhësia: 348 x 120 x 36 mm

Pesha: 610g

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close