Tastiere XTRIKE ME GK-979


Tastiera XTRIKE ME GK-979

– Ndriçimi i pasmë ofron përshtatje praktikisht të pakufizuar të ndriçimit ose përdorni një shumëllojshmëri efektesh të parainstaluara në bord për ndriçim të menjëhershëm.

– Projektuar për lojëra: Ndjenjë e përgjegjshme dhe cilësi e qëndrueshme, përdorim pa shqetësime.

– Ndriçimi shumëngjyrësh mund t’ju sjellë në një atmosferë të mrekullueshme lojrash. Ju gjithashtu mund të rregulloni ndriçimin e dritës së prapme sipas preferencës tuaj. Secila nga kapaku i tastierës është ndriçues, ju lejon të luani lirisht në errësirë.

– Tastiera tradicionale 87 e tasteve për t’u ndjerë e ngjashme me tastierën dhe renditja e njohur e tasteve.

2,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close