Tastiere XTRIKE ME GK-915P


Tastiera XTRIKE ME GK-915P

Kompleti Xtrike Me GK-915 P përfshin një tastierë dhe një maus.

Tastiera me tela është një tastierë e vlerësuar me membranë me 10 milionë shtypje me ndriçim të pasmë ylber (me ngjyra të përziera).

Dizajni rezistent ndaj goditjes i kësaj tastierë është krijuar për një dizajn të tastierës së varur me qëndrueshmëri të shtuar për mirëmbajtje të lehtë dhe pamje elegante.

2,990 L

Karakteristikat kryesore:

Butonat anglisht

○ Ndriçimi i sfondit me ngjyra të përziera me 12 mënyra ndriçimi mund të ndryshojë dritën e prapme.

○ Anti-ghosting me rrotullim me 25 çelësa

○ Gjatësia e kabllit: 1.5M

Specifikimet Teknike

○ Çelësat: 104

○ Lloji i çelësit: mekanik (Blu)

○ Vlerësimi i çelësit: ≥ 50 milionë shtypje


○ Drita e prapme: Ylber

○ Ndërfaqja: USB 2.0

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close