Tastiere LECOO KB101


Tastiera LECOO KB101

Tastiera Lecoo KB101 USB me tela e zezë ka një dizajn të thjeshtë dhe elegant.

Lehtë për t’u instaluar dhe gati për t’u lidhur, KB101 është një tastierë plug/play që e bën funksionimin të thjeshtë dhe të lehtë.

Në këtë mënyrë, ju mund ta përdorni atë pa pasur nevojë të instaloni ndonjë drejtues.

Është një partner i besueshëm dhe i qëndrueshëm për tavolinën tuaj në shtëpi ose në punë. Në këtë mënyrë, ju mund ta përdorni lehtësisht në çdo kohë të ditës.

Është rezistent ndaj ujit kablloja USB Lecoo KB101 e tastieres.

Tastiera ju lejon të vazhdoni punën tuaj pavarësisht çdo fatkeqësie që ndodh gjatë punës, falë strukturës së saj rezistente ndaj ujit.

12.7 

Pershkrim

Dizajn ergonomik

Për të rritur komoditetin, tastiera është projektuar me një strukturë kyçe si një tastierë në përgjithësi. Për të rregulluar pozicionin e pëllëmbëve kur shkruani. Duart tuaja nuk do të lodhen shpejt sepse kapakët e tastit janë projektuar të jenë shumë të buta kur shtypen.

Qëndrueshmëri e besueshme

Ka qëndrueshmëri më të fortë se tastierat në përgjithësi. Mund ta përdorni gjithashtu për një kohë të gjatë pa frikën se mos zbehen shkronjat apo edhe çelësat e shtypjes.

Qëndrueshmëria ruhet kur shkruani shpejt

Një tastierë që lëviz lehtësisht është shumë e bezdisshme kur përdoret. Për të kapërcyer këtë, tastiera KB101 është e pajisur me një veçori kundër rrëshqitjes në disa pika. Tastiera do të mbetet e qëndrueshme edhe nëse shkruani shpejt.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close