Tastiere JEDEL GAMING KL-114


Tastiera JEDEL GAMING KL-114

Tastiera mekanike JEDEL Gaming KL-114 – zgjedhja e përsosur për lojtarët dhe profesionistët e zyrës.

E dizenjuar nga marka e besuar JEDEL, kjo tastierë ofron një përvojë të pandërprerë lojërash.

KL-114 krenohet me një sërë veçorish mbresëlënëse për të përmirësuar lojën dhe produktivitetin tuaj.

Me aftësinë e tij kundër fantazmave, ju mund të shtypni shumë çelësa njëkohësisht pa asnjë ndërhyrje, duke siguruar goditje të sakta dhe të sakta tastie çdo herë.

Për më tepër, 11 mënyrat e efektit të dritës në tastierën me ndriçim të pasmë shtojnë një prekje stili dhe ambienti në konfigurimin tuaj të lojërave.

I ndërtuar duke pasur parasysh qëndrueshmërinë, KL-114 përmban një ndërtim të fortë duke përdorur ABS dhe materiale plastike me cilësi të lartë. Kablloja PVC e përfshirë 1,5 metra e gjatë me SR (Strain Relief) siguron lidhje të besueshme ndërsa ofron hapësirë të bollshme për pozicionim të rehatshëm.

Dy ngjyrat e injektimit dhe dizajni elegant i zi/gri i tastierës i japin asaj një pamje moderne dhe të sofistikuar që do të plotësojë çdo mjedis lojrash ose zyre.

Me përmasa 385 x 135 x 40 mm, madhësia e saj kompakte kursen hapësirë në tavolinën tuaj, ndërkohë që ofron një strukturë me përmasa të plota me 104 çelësa. I pajisur me çelësa të kuq të përgjegjshëm, KL-114 jep një reagim të kënaqshëm me prekje dhe aktivizim të shpejtë, duke lejuar goditje të shpejta të tasteve gjatë seancave intensive të lojërave ose shtypje efikase gjatë punës në zyrë.

Pavarësisht nëse jeni një lojtar i fortë ose një profesionist i zënë, tastiera mekanike JEDEL Gaming KL-114 është krijuar për të përmbushur nevojat tuaja.

Funksionaliteti i tij i gjithanshëm e bën atë të përshtatshëm si për lojëra ashtu edhe për detyra zyre, duke siguruar një kalim të qetë midis punës dhe lojës.

Përmirësoni konfigurimin tuaj të lojërave ose punës me tastierën mekanike JEDEL Gaming KL-114.

Përjetoni performancën, besueshmërinë dhe stilin superior me çmimin më të mirë të disponueshëm. Çoni lojërat dhe produktivitetin tuaj në lartësi të reja me këtë tastierë mekanike të jashtëzakonshme.

2,790 L

Karakteristikat kryesore:

 – Marka: JEDEL

– Anti-ghosting: Multi Key

– Tastierë me dritë prapa: 11 mënyra të efektit të dritës

– Mekanike: Po

– Materiali: ABS + plastikë

– Kabllo: Kabllo PVC 1.5M e gjatë me SR

– Butoni: Dy ngjyra injeksioni

Veçoritë: 104 çelësa 25 çelësa Anti-Ghost Pllakë PCB me një anë, çelësa lundrues

– Çelësi: I KUQ

– Ngjyra: E zezë/Gri

– Funksioni: Lojë, Zyrë

– Madhësia: 385 x 135 x 40 mm

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close