Tastiere JEDEL GAMING KL-1032,790 L

Karakteristikat kryesore

– Modeli: KL-103

– Lloji i çelësit: Çelës blu

– Numri i çelësave: 87 çelësa

– Ngjyra: e zezë argjendi ose e zezë argjendi (në varësi të grupit)

– Hapësira e çelësave: 1.5 mm

– Sistemi LED Rainbow me 9 mënyra të ndryshme të personalizuara dhe LED të bukur të kufirit të çelësit RGB.

– Qëndrueshmëria e çelësit mbi 80 milionë shtypje të tasteve (mund të arrijë nivele të pakufizuara)

– Mbështetje për 28 çelësa anti-ghosting

– Lloji i çelësit: 1.6 m me tela – anti-ndërhyrje – sipërfaqja dhe baza plastike (anti-ndotje dhe goditje elektrike)

– Lidhja: port USB

– Pesha: 870 gram

– Përmasat: 358 x 126 x 39 mm

– Rregullimi i udhëhequr nga grupi kryesor: Fn+SL

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close