Tastiere iMICE AK-600


iMICE AK-600

Tastiera e lojërave USB me tel iMICE AK-600 ka 104 çelësa, një dizajn kompakt me skaj të ngushtë, mbështetje për zbatimin e shpejtë pa konflikte me 19 çelësa, mbështetje për 12 grupe butonash multimedialë, është e thjeshtë dhe e shpejtë, e përgjegjshme dhe pa vonesë, dhe nuk është i prirur për të prekur gabime.

Linja e tastierës ka një gjatësi prej 1.3 metrash dhe përbëhet nga skica me tela plastike.

Është e vështirë të thyhet, duke ekspozuar thelbin e linjës.

Lidheni dhe përdorni linjën USB, është e sigurt dhe e shpejtë.

Kapaku i tastit është i varur, i papërshkueshëm nga uji, elegant dhe në modë falë vrimës udhëzuese të lëngshme të integruar të panelit.

Kjo tastierë mund të transmetojë tre ngjyra ndriçimi të kuqe, blu dhe jeshile, të cilat mund t’i alternoni lehtësisht.

Karakteret shkëlqejnë, është rezistent ndaj gërryerjes dhe zbehjes.

Për të parandaluar në mënyrë efektive lëvizjen e tastierës, pjesa e poshtme është e ndërtuar nga një dyshek që nuk rrëshqet.


1,890 L

Karakteristikat kryesore

Modeli: AK-600

Çelësat: 104 çelësat

Lidhja: USB Wired

Materiali: Plastike

Drita e pasme Ndriçim me tre ngjyra

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close