Tastierë Gaming Q135 Bloody


Tastierë Gaming Q135 Bloody

• Tastiera karakterizohet nga dizajni unik, saktësia me cilësi të lartë dhe teknologjitë më të fundit

• Fokusim në detaje, komoditet dhe ergonomi 

• Si elementi qendror i konfigurimit tuaj të lojërave, tastiera është projektuar për të ofruar kontroll të plotë të kënaqshëm drejt e në majat e gishtave tuaj

• Efektet e ndriçimit: FN + F12 , Shkëlqimi: FN + ↑ / ↓

• Shpejtësia e raportit të plotë 1000 Hz ofron reagime më të shpejta dhe në kohë

• Shtypja Fn+F8 do të çaktivizojë tastet “Window” për të shmangur ndërprerjen gjatë seancës së lojës

• Shtypni FN+F1~F7 për të aplikuar tastet kryesore multimediale

• Heshtja, volumi – / +, luajtja / pauza, ndalesa, pjesa e mëparshme / vijuese

• Ngritja e silikonit kundër rrëshqitjes parandalon lëvizjen ose dridhjen e tastierës gjatë seancës së lojës

• Vida të dyfishta + susta të dyfishta + shiriti balancues është i barabartë me qëndrueshmëri më të fortë

2,690 L

Specifikimet:

Tastet e lojërave: W / A / S / D

Ndriçim i pasmë: Neon ose i kuq

Rezistent ndaj ujit: Siguruar dyfish

Lidhës: USB

Gjatësia e kabullit: 1.8 m

Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close