Tastierë Gaming Light Strike B318 Bloody


Tastierë Gaming Light Strike B318 Bloody

• Tastierat Bloody karakterizohen nga dizajni unik, saktësia me cilësi të lartë dhe teknologjitë më të fundit

• Fokusimi në detaje, komoditet dhe ergonomi

• Tastiera Bloody është projektuar për të ofruar kontroll të plotë të kënaqshëm drejt e në majat e gishtave tuaj

• Teknologjia inovative LK Optic Switch përdor ndërprerësin optik për të reaguar me shpejtësi rrufeje me përgjigje ekstreme të tastit 0,2 ms

• Një dizajn ekskluziv revolucionar i çelësit ndërthur shpejtësinë dhe saktësinë e teknologjisë optike 

• Shtypni Fn + F12 për të rregulluar efektet e ndriçimit

• Shtypni Fn +“↑ / ↓” për të rregulluar ndriçimin e dritës

• Pa asnjë zhurmë kërcimi metalik

• Përgjigje ekstreme me shpejtësi drite prej 0,2 ms

• Reagon me shpejtësinë e dritës pa vonesë

• Ndërprerësi LK Optic ka një jetëgjatësi prej mbi 100 milionë goditje të çelësave 

• Rezistencë dyfish ndaj ujit 

• Shtypja Fn+F8 do të çaktivizojë tastin “Windows” për të shmangur ndërprerjen gjatë seancës së lojës

• 8 tastat e lojërave janë krijuar për përdorim të rehatshëm

• 9 çelësa të programueshëm

• Personalizojeni lojën tuaj të preferuar me 9 çelësa të programueshëm individualisht

3,790 L

Specifikimet:

Çelësi optik: Ndërprerës optik Q/W/E/R/A/S/D/F

Hotkey: Tast i nxehtë multimedial

Ndriçim i pasëm: Shkëlqim neoni

8 tastë ABS

Rezistent ndaj ujit: Siguruar dyfish

Lidhës: USB

Gjatësia e kabullit: 1.8 m

Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close