Tastierë Gaming B188 Bloody


Tastierë Gaming B188 Bloody

• Tastierat Bloody karakterizohen nga dizajni unik, saktësia me cilësi të lartë dhe teknologjitë më të fundit

• Fokusimi në detaje, komoditet dhe ergonomi 

• Elementi qendror i konfigurimit tuaj të lojërave, tastiera Bloody është projektuar për të ofruar kontroll të plotë drejt e në majat e gishtave tuaj

• Një dizajn ekskluziv revolucionar i çelësit ndërthur shpejtësinë dhe saktësinë e teknologjisë optike 

• Shtypni Fn + F12 për të rregulluar efektet e ndriçimit

• Shtypni Fn +“↑ / ↓” për të rregulluar ndriçimin e dritës

• Pa asnjë zhurmë kërcimi metalik

• Përgjigje me shpejtësi ekstreme 0,2 ms

• Ndërprerësi optik ka nevojë vetëm për 1,5 mm për të aktivizuar 30% më shpejt se çelësi tradicional metalik

• Reagon me shpejtësinë e dritës pa vonesë

• Ndërprerësi LK Optic ka një jetëgjatësi prej mbi 100 milionë goditje të çelësave

• Rezistente ndaj ujit 

• Shtypja Fn+F8 do të çaktivizojë tastin “Windows” për të shmangur ndërprerjen gjatë seancës së lojës

• 8 tastat e lojërave janë krijuar për një përdorim më të rehatshëm

• Ngritja e tastierës kundër rrëshqitjes

• Parandalon lëvizjen ose dridhjen e tastierës gjatë lojë

3,390 L

Specifikimet:

Çelësi optik: Ndërprerës optik Q/W/E/R/A/S/D/F

Ndriçim i pasëm: Shkëlqim neoni

8 tastë ABS

Rezistent ndaj ujit: Siguruar dyfish

Lidhës: USB

Gjatësia e kabullit: 1.8 m

Sistemi : Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close