Tastierë Gaming B150N Bloody


Tastierë Gaming B150N

• Ndriçim i pasëm LED, çelësat me ndriçim të pasëm rrezatojn profile të shumta

• Efektet e ndriçimit: FN + F12

• Ndriçimi: FN + “↑ / ↓” (Ndriçimi i rregullueshëm me 10 nivele)

• Shpejtësia: FN + “= / -” 

• LED lëshohet përmes qendrës së çdo çelësi duke u emetuar në mënyrë të barabartë

• Ekzekutimi i menjëhershëm garantohet me teknologjinë ultrapolling 1000Hz, duke ju dhënë përgjigje ultra të shpejtë prej 1ms

• Qarqet e mbyllura elektronikisht janë çiftuar me shtigje kullimi për një qëndrueshmëri të fortë ndaj spërkatjeve dhe derdhjeve

• Shtypja Fn+F8 do të çaktivizojë tastet “Window” për të shmangur ndërprerjen gjatë seancës së lojës

• Shpejtësia e raportit të plotë 1000 Hz ofron reagime më të shpejta dhe në kohë

• Ngritja e silikonit kundër rrëshqitjes parandalon lëvizjen ose dridhjen e tastierës gjatë seancës së lojës

• Vida të dyfishta + susta të dyfishta + shiriti balancues 

• Dizajn i tapave të pezulluara të çelësave për pastrim dhe mirëmbajtje

• Lejon kyçet tuaja të pushojnë rehat për orë të tëra kënaqësie në lojëra

2,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close