Tastiere BLOODY B975


Tastiera BLOODY B970

Teknologjia inovative Light Strike (LK) Libra përdor një shirit balancimi për të kontrolluar lëvizjet e drejtpërdrejta lart-poshtë dhe parandalon goditjet aksidentale të tasteve, duke ju lejuar të aktivizoni me shpejtësi dhe saktësi absolute.

Seti përmban:

Tastierë lojërash B975

6,790 L

Karakteristikat dhe detajet

– Veshje ekskluzive e avancuar Nano mbi pllakën PCB, mbron PCB-në nga gërryerja nga ajri i lagësht ose kimikatet kaustike, duke zgjatur jetëgjatësinë e tastierës suaj.

– Dizajni i shiritit hapësinor përdor susta të dyfishta dhe shufra balancuese, kështu që është i saktë dhe i qëndrueshëm.

– 6 Llojet e efekteve të ndriçimit janë parangarkuar në tastierë si parazgjedhje. Rregulloni efektet e ndriçimit duke shtypur butonat “FN” me butonat “F12” për t’u rrotulluar pa drejtues.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close