Tastiere BLOODY B930


Tastiera BLOODY B930

NDRICIM I SHPEJTE: Teknologjia e goditjes me dritë ju jep një avantazh të vërtetë konkurrues me zbulimin optik për çelësat që reagojnë me shpejtësinë e dritës. Rrezja optike e vazhdueshme jep latencë zero, me një kohë përgjigjeje 0,2 ms kundrejt 30 ms mekanike. Çdo çelës është i plotë NKRO dhe i projektuar me një goditje të cekët të llogaritur. Kjo siguron që çdo shtypje tasti mund të regjistrohet në të njëjtën kohë, pavarësisht se sa çelësa shtypen në të njëjtën kohë, duke rritur gjithashtu shkallën e kthimit aktiv dhe duke ulur lodhjen e gishtave.

DIZAJNI KOMPAKT HIBRID: Kjo tastierë lojrash është projektuar pa një tastierë me dhjetë tastierë për të ofruar një dizajn kompakt dhe ergonomik majtas me çelësa shtesë të pozicionuar në mënyrë komode brenda mundësive për lidhjet dhe makrotë thelbësore. Dizajni është ideal për seanca të vështira të lojërave pasi ndihmon në reduktimin e tendosjes afatgjatë të shpatullave duke lejuar pozicionim më neutral të miut dhe tastierës. Ky dizajn përfshin gjithashtu teknologjinë e krijimit të tingullit LK për një tingull të kënaqshëm dhe afatgjatë të shtypjes që nuk do të zbehet.

Qëndrueshmëria e testuar në betejë: LK Libra është prodhuar me alumin të anodizuar të shkallës së armëve, duke siguruar një kornizë të lehtë që është rezistente ndaj njollave dhe gjurmëve të gishtërinjve. Kjo tastierë është projektuar për t’i bërë ballë mbi 100 milionë goditjeve të tasteve për çelës, me një shirit stabilizues që përforcon çdo çelës për kontroll më të fortë dhe një ndjesi uniforme të tasteve premium. Me veçori që i rezistojnë oksidimit, dëmtimit të ujit, derdhjeve dhe lojërave intensive, ju dhe pajisjet tuaja do të jeni në gjendje t’i rezistoni konkurrencës!

SENZORË REZISTENTË NË UJË DHE DIGJITALE: E krijuar me nanoveshje, një pengesë rezistente ndaj ujit dhe vrima strategjike kullimi, kjo tastierë është e dizajnuar mirë për të siguruar që të mos jeni kurrë jashtë luftës kur ndodhin aksidente. Sensorët optikë janë plotësisht dixhitalë, duke i çliruar ata nga dështimet mekanike të shkaktuara nga fërkimi i metaleve, derdhjet e lëngjeve, oksidimi etj. Këta sensorë sigurojnë aktivizim me saktësi ekstreme dhe hyrje të vërtetë 1:1.

EFEKTET E NDRIÇIMIT TË PASURINË RGB: Kaloni midis 6 animacioneve të parazgjedhura me ndriçimin e prapme LED RGB ose shkarkoni softuerin tonë ekskluziv për 16,8 milionë opsione dhe skema ngjyrash të personalizueshme. Ndryshoni ngjyrën dhe efektin për të përputhur me intensitetin e betejës gjatë lojës ose për të përfaqësuar skuadrën, repartin ose klanin tuaj. Dizajni ynë intuitiv përfshin opsione lehtësisht të rregullueshme zbehjeje dhe ndriçimi, në mënyrë që të mos shkëpusë vëmendjen nga përvoja juaj e lojës.

6,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close