Tastiere BLOODY B875N


Tastiera BLOODY B875N

Lidhës: USB

Përgjigja kryesore: 0.2 ms

Stili i çelësit: Ndërprerës optik

Hotkey:Tymet kyçe multimediale

Shkëlqimi me dritë të pasme: i rregullueshëm

Tapelet e lojërave: 8 tastë ABS

Çelësi Anti-Ghosting: Çelësi 100% Anti-Ghosting

Ndriçim i pasëm: Shkëlqim neoni

Gjatësia e Kabllit: 1.8 m

Jetëgjatësia e çelësit: Deri në 100 milionë goditje të tasteve

Space-bar: Screw Enhanced Space-bar

Kërkesat e sistemit: Windows 7/ 8 / 8.1 / 10 ose më vonë


6,190 L

BLOODY B875N :

Teknologjia inovative LK Optic Switch përdor ndërprerësin optik për të reaguar me shpejtësi rrufeje me përgjigje ekstreme të tastit 0,2 ms, tingull ekskluziv “qëndrueshëm” të shtypjes dhe reagime prekëse, që krijon më shumë pasion për lojtarët. 25% më e shpejtë e tastierës LK Optic Switch me një distancë prej 3 mm, që është 25% më e shpejtë se çelësi tradicional metalik. (Udhëtimi tradicional i çelësit metalik në një distancë prej 4 mm) Ndërprerësi optik LK me Reagim Zero-Lag reagon me shpejtësi rrufeje pa vonesë. (Ndërprerësi tradicional metalik vonon 18~30 ms për shkak të kërcimit të metalit)

Tingulli i shtypjes “që zgjat”.

Teknologjia LK Sound Creator e zhvilluar për tingullin e shkrimit “të gjatë”, ndërsa çelësi i rregullt përdor fërkim metalik për të gjeneruar tingullin e shkrimit dhe tenton të zbehet pas disa muajsh.

Ultra e qëndrueshme, 100 milionë jetëgjatësi

 Sistemi i shkëlqimit të neonit

Drita verbuese e pasme ju bën të dalloheni në errësirë.

Dritat e pasme të rregullueshme

Shtypni Fn + F12 për të rregulluar efektet e ndriçimit.

Shtypni Fn +“↑ / ↓” për të rregulluar ndriçimin e dritës.

Nano-Veshje rezistente ndaj derdhjeve

Veshje ekskluzive e avancuar Nano mbi pllakën PCB, mbron PCB-në nga gërryerja nga ajri i lagësht ose kimikatet kaustike, duke zgjatur jetëgjatësinë e tastierës suaj.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close