Tastiere BLOODY B3370R


Tastiera BLOODY B3370R

Tastiera më e fundit mekanike Bloody B3370R është një tjetër propozim që përdor teknologjinë inovative të ndërprerësve mekanikë që funksionojnë në infra të kuqe.

Kjo siguron një përgjigje 30% më të shpejtë të pajisjes në krahasim me sensorët tradicionalë metalikë, gjë që e bën B3370R tastierën më të shpejtë të lojrave në botë.

Drita e pasme në sistemin RGB është një mënyrë për të krijuar çdo ngjyrë dhe tepër të ngopur.

Falë dritës së prapme RGB, B3370R është ideal për seancat e lojërave gjatë natës..

4,990 L

Karakteristikat kryesore

– 5 Llojet e efekteve të ndriçimit janë të parangarkuar në tastierë si parazgjedhje.

– Rregulloni efektet e ndriçimit duke shtypur butonat “FN” me butonat “F12” për t’u rrotulluar pa drejtues.

– Teknologjia inovative Light Strike (LK) Libra përdor një shirit balancimi për të kontrolluar drejtpërdrejt

– 100 për qind anti-ghosting me rrotullimin e 12 çelësave siguron që komandat tuaja të njëkohshme të tasteve të regjistrohen gjithmonë ( 1 / 2 / 3 / 4 / Q / W / E / R / A / S / D / F ).

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close