Tastiere BACKLIT K-30


Tastiere BACKLIT K-30

Tastierë mekanike e lojrave USB K30 me ndriçim të pasëm (gjithsej 9 modalitet dritë)

Ndërroni modalitetin duke shtypur butonat FN+SL (gjithsej 9 modalitet dritë)

Shkëlqimi mund të rregullohet duke shtypur FN+shigjetën lart dhe FN+shigjetën poshtë

Blloko/zhblloko tastin e dritareve dhe aplikacionin duke shtypur logon FN+windows

2,900 L

Specifikimet:

– Numri i çelësave: 104 çelësa

– Lloji i boshtit mekanik: Çelës Mekanik blu

– Mënyra e transmetimit: USB me tel

– Dizajni pa nxitim: NKRO (Rrotullimi i çelësit N)

– Lloji i tastierës: Kapëse tastierë me dy ngjyra

– Karakteristikat e efektit të dritës: Ndërprerës FN + SL / gjithmonë ndezur / frymëmarrje / fikur / cikël

– Materiali i panelit: panel metalik mat

– Gjatësia e kabllit: rreth 1.6 m

– Përmasat: 45 x 14 x 30 cm

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close