,

Tastier me kabull A4TECH


Tastier me kabull A4TECH

Tastet e printimit me lazer e bëjnë shkronjën ose karakterin gjithmonë të ri edhe pas përdorimit tuaj afatgjatë.

1,200 L

Çelësat e nxehtë FN

Lehtë për të hyrë në 12 funksione multimediale dhe interneti.

Çelësat e gdhendura me lazer

Sigurohuni që nuk do të humbni kurrë identitetin e çelësit.

Tapa çelësash Comfort Roundedge

Lehtësoni goditjet e tasteve në majë të gishtave. Ofron orë të tëra komoditeti në të shkruar.

Lartësia e rregullueshme e tastierës

Pjerrësia e rregullueshme mundëson një përvojë vërtet të personalizuar.

Projektimi i vrimave të kullimit

Vrimat e kullimit janë krijuar për të parandaluar derdhjen e lëngjeve nga tastiera.

Çelësi i madh i hyrjes

Formë L e madhe Tasti Enter për lehtësi.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close