,

TASTIER ME BLUETOOTH


Tastiera me bluetooth lidhet me te gjitha sistemet operative si, Windows, iOS, Android.

Funksionon per kompjuter,laptop,tablet dhe telefona smart,shume praktike ne perdorim.

Bluetooth 5.0 i cili e bene lidhjen me te shpejt dhe pa nderprerje.

1,490 L

SHOPPING CART

close