, , ,

Tablet Samsung t515


Galaxy TAB A me ekran 10.1 inch me rezolucion Full HD.

Prodhuar per biznese dhe pershtatet ne cdo kompani, edukim dhe pune te ndryshme.

Tab A kthen cdo pune ne nje nivel tjeter, me performancen e larte dhe baterin 6150 mAh, e cila eshte pershtatur per ore te gjata pune.

27,000 L