,

Syze Smart Lenovo MG10 Bluetooth


Syze Smart Lenovo MG10 Bluetooth

•Drejtues dinamik, dizajn unik i zgavrës së zërit për të parandaluar dëmtimin e dëgjimit

•Dizajni open-air ju lejon të dëgjoni muzikë dhe t’u përgjigjeni thirrjeve në të njëjtën kohë që mund të dëgjoni botën përreth jush dhe të dëgjoni njoftime nga syzet

•Mikrofon i integruar për reduktimin e zhurmës, që ju lejon të bëni dhe të merrni telefonata

•Shumë i përshtatshëm për aktivitete në natyrë si çiklizëm, vrap, vozitje, boks, peshkim, basketboll, pazar, etj.

•Kapaciteti i baterisë: 120 mAh

•Koha e gatishmërisë: rreth 180 orë

•Koha e karikimit: 2 orë

•Koha e luajtjes së muzikës: rreth 6 orë (në varësi të volumit dhe burimit të zërit)

•Koha e bisedës së vazhdueshme: rreth 4-6 orë

•Bluetooth 5.0 ka një pajtueshmëri të gjerë

3,990 L

SHOPPING CART

close