Stekë lavazhi Xiaomi


Stekë lavazhi Xiaomi

Një eksperiencë e larjes pa kabllo

Dizajn i rikarikueshëm dhe i lëvizshëm, duke e çliruar produktin nga kabllot e karikimit. Shijoni larjen e automjeteve në çdo kohë dhe kudo, pa karikim ose kabllo të vazhdueshme.

Vetë-mbushje fleksibël për marrjen e lehtë të ujit

Dizajn portativ vetë-mbushëse, pa rubinet uji

Sistem i fuqishëm pompimi 

Presion i fortë i ujit 2,4 MPa*, me dalje uji deri në 180 L/h*.

Një rritje e fortë e ujit garanton pastrim efikas. E pajisur me një pompë të dyfishtë pistoni për rezistencë të shkëlqyer ndaj konsumit dhe dalje të qetë të ujit. 

Bateri litiumi 2000 mAh me kapacitet të lartë

Paketa e heqshme e baterive me kapacitet të lartë 2000 mAh dhe rezistente ndaj ujit IPX6* për jetëgjatësi të baterisë dhe larje të lehtë të automjetit*

Karikohet plotësisht në afërsisht 1,3 orë me një port gjerësisht të pajtueshëm Type-C, duke lejuar karikim të shpejtë

8,490 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close