Stekë lavazhi + Kabëll (7.5m)


Stekë lavazhi + Kabëll (7.5m)

– Grykë spraj për larjen e makinave (Baseus GF5)

– Dizajni i presionit me 4 shtresa për rrjedhje dhe efikasitet të lartë.

– Çelës i dobishëm

– Zorrë teleskopike 3 herë e zgjerueshme

– Tubi i ujit zgjatet automatikisht.

– Grykë metalike

– Material metalik rezistent ndaj temperaturave të larta

– Material aliazh alumini/ABS

– Pesha rreth 225.6 g

– Material kundër shpërthimit TPE+poliester

– Gjatësia 7.5m

3,790 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close