,

SR LEVE KONTROLLI PER TELEFONA


SR per lojera ne telefon.

Me ventilator të vetëm ftohës.

* Bërë nga materiali i cilësisë së lartë, dizajn ergonomik, shumë i qëndrueshëm.

* Fleksibilitet, saktësi, rehati, e lehtë për t’u kontrolluar. Kompakt dhe i lëvizshëm.

* Mund të parandalojë në mënyrë efektive prekjen aksidentale të butonit të volumit / fikjes së telefonit

* Mbështjellësi i këmbës kundër rrëshqitjes: zvogëlon dëmtimin e telefonit dhe parandalon rrëshqitjen

* Dizajni i qarkullimit: mos bllokoni vijën e shikimit dhe ekranin e telefonit celular

* Shpërndarje inteligjente e nxehtësisë, karikim emergjent

* Mund të rregullojë gjatësinë e kapëses sipas nevojës tuaj

   I përshtatshëm për telefona deri 6.5”

 

990 L

SHOPPING CART

close