,

Spraj pastrues për makinë + Pecetë


Spraj pastrues për makinë + Pecetë

– Përdorim i lehtë, thjesht spërkatni leckën dhe fshijeni

– Pastrim i shpejtë dhe efektiv, pa njolla dhe erë të keqe

– Përbërje e sigurt, pa alkool

– Një shishe 500 ml ,shumë efikase

– Forma dhe madhësia e shishes është mjaft e përshtatshme, mund ta mbani lehtësisht në makinë

– Efikasitet i lartë

1,490 L

SHOPPING CART

close