-14%
, , , , ,

Soundbar me bluetooth Awei Y999 50W Super Kualitet


Soundbar Awei Y999 50 W

Super kualitet zeri

Lidhje me bluetooth dhe me ane te daljeve te tjera per TV apo USB

6,000 L 7,000 L

SHOPPING CART

close