, , ,

Soundbar Awei Y998


Soundbar Awei Y998

• Soundbar portativ me performancë të lartë me gamë të plotë dhe 2 diafragma, të cilat sjellin një gamë të plotë të tingujve rrethues stereo me besueshmëri të lartë dhe bas të fuqishëm

• Ofron një mënyrë inovative për të dhënë tingull zhytës që mbush dhomën

• Versioni i Bluetooth 5.0+EDR

• Fuqia dalëse 80W

• Distanca efektive e transmetimit 10 m

• Gama e përgjigjes së frekuencës 60Hz-20KHz

• Madhësia: 980*66*70 mm (L*P*H)

8,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close