,

Smartwatch Z59 Ultra


Smartwatch Z59 Ultra

Gjenerata e 8-të më e shitur – Ultra

Z59ultra është me shkëlqim dhe dominues

Pika e ndërprerjes: nga konfigurimi i tavanit RDFIT Realtek 8762DT 128M, seria e krijimit të miqve

⒈ Ekran i plotë në qendër të kornizës së ngushtë 2,02 inç, dizajn i ri i kornizës, rezolucion i lartë 420*480, funksionim me tre butona, i mëndafshtë dhe fleksibël, i rehatshëm në majë të gishtave

2. Kartë e integruar shumëfunksionale e kontrollit të aksesit analog NFC, kodi shëndetësor i hapur, aplikacionet, etj. Thjesht prekni telefonin dhe mund ta arrini

⒊Funksioni inteligjent i telekomandës: rrëshqitni rrethin e miqve, ktheni ekranin lart e poshtë në Douyin, bëni pëlqim dhe ndaloni, ktheni faqet e romaneve – “prekni artefaktin e peshkut”

⒋ Gjenerata e re e teknologjisë së karikimit me valë duke përdorur kabllon origjinale të karikimit ka efikasitet më të lartë të karikimit

⒌ Bateri 200 mAh me kapacitet të lartë, 15 ditë përdorim normal, 60 ditë gatishmëri, jetëgjatësi e fortë e baterisë

⒍Asistenti inteligjent i zërit i AI ju liron duart në çdo kohë, kudo

⒎Telefononi orën Bluetooth jo vetëm që mund të kryejë telefonata, por edhe të dëgjojë muzikë

⒏ Pagesa offline Alipay, portofol offline, funksioni i kartës së biznesit, kodi i skanimit me një klikim, të gjitha në një dorë

⒐ Rrahjet e zemrës, presioni i gjakut, oksigjeni në gjak, sheqeri në gjak, monitorimi i shëndetit të gjumit, ndarja e vendndodhjes së miqve, mbrojtja e shëndetit të saj dhe të TA gjatë gjithë motit

⒑ 4 meny të personalizuara, një numër i madh zgjedhjesh të pasura për të zgjedhur dhe gjithashtu mbështet personalizimin e palëve të treta për të treguar tendencën e personalitetit të dikujt

11. Modaliteti i ri i ekranit të informacionit, modaliteti i orës së natës, rregullimi i orës, sinkronizimi i motit, rikujtuesi i mesazheve, ora me zile, kohëmatësi, kronometri, ngritja e kyçit të dorës për të ndriçuar ekranin, 15 modalitete sportive dhe më shumë funksione presin që të përjetoni

Të gjitha funksionet në një makinë

(Kërkoni për RDFIT të vërtetë)

3,700 L

SHOPPING CART

close