,

Smartwatch WS57


Smartwatch WS57

✅ Thirrje dhe njoftime

✅ Stili i menysë me 5 mënyra

✅ Ekrani nga skaji në skaj 1,9 INch

✅ Rezervimi i baterisë për 3 ditë

✅ Ekran Infinity Ratina

✅ Butoni i dyfishtë (Shtyp + Lëviz)

✅ Modaliteti sportiv, Regjistrimi i ushtrimeve, Kronometri

✅ Njoftim për motin

✅ Kontrolli i muzikës

✅ Kalkulator

✅Rrahjet e zemrës, Presioni i gjakut, Oksigjeni i Gjakut

2,490 L

SHOPPING CART

close