Smartwatch Utra DR 03 3ne1


Smartwatch Utra DR 03 3ne1

Ky model vjen me 2 rripa + airpods

Ora inteligjente me njoftime mesazhesh dhe telefonata, luajtjen e muzikës / leximin e mesazheve / ruajtjen e kontakteve / shikimin e historisë së telefonatave.

Mund të merrni njoftime për thirrje, mesazhe SMS , Whatsapp, facebook etj.

Nuk do të humbisni kurrë asnjë telefonatë dhe mesazh gjatë takimeve ose stërvitjeve 

Ora inteligjente me monitor të presionit të gjakut, Monitor i rrahjeve të zemrës, sensorë optikë sportivë me performancë të lartë, të cilët mund të monitorojnë rrahjet e zemrës, presionin e gjakut, oksigjenin dhe gjurmimin e gjumit, të analizojnë cilësinë e gjumit të cilat mund t’ju ndihmojnë të kuptoni më mirë shëndetin tuaj dhe të bëni rregullime të arsyeshme në stilin tuaj të jetës. 

3,390 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close