Smartwatch Ultra 9 Max


Smartwatch Ultra 9 Max

Ekrani: Ekran IPS 2.2 inç, 240*294 pixel

Paneli me prekje: Prekje e shumëfishtë

Njoftimet: Telefonata, E-mail, SMS, WhatsApp, Wechat etj.

Rrahjet e zemrës: Monitor automatik 24H

Pedometër: Numërimi i hapave ditorë, kaloritë 

Monitoruesi i gjumit: Kuantifikimi objektiv dhe shkencor për të regjistruar dhe analizuar kushtet tuaja të gjumit, çdo natë nga ora 9 e mëngjesit deri në ditën tjetër, aktivizohet automatikisht

Bluetooth: BT 3 .0 + 5.0

Bateria: Bateri polimer litium-jon 450MAH, karikues pa tela, 150 minuta deri në karikim të plotë

Mbi 500 fytyra orësh shkarkim falas, karikim me valë, telefonata Bluetooth, IP68 i papërshkueshëm nga uji, asistent zanor, kontrolli i aksesit NFC,frekuenca e rrahjeve të zemrës dhe EKG, Presioni i gjakut, Oksigjen në gjak, Gjumi, Numërimi i hapave, Kamera Bluetooth, Muzikë Bluetooth,  Llogaritësi, Kalendar, Moti, Kronometër, Kohëmatësi, Alarmi, Bllokimi, Elektrik dore, Masazh.

3,490 L

SHOPPING CART

close