SmartWatch Seria 9


SmartWatch Seria 9 

■ Përfshin shumë funksione praktike, gjurmues fitnesi, monitor të rrahjeve të zemrës, Monitor të presionit të gjakut, monitor të gjumit, monitor të oksigjenit të gjakut, njoftime për thirrje, mesazhe SMS dhe APP (WhatsAPP, Facebook, Messenger, Instagram. ..)

■ Kontrolli i muzikës dhe kamerës, Rregullimi i ndriçimit, Ora me zile, Kronometri.

■ Përputhet me veshjen tuaj te perditshme.

■ Materiali i lehtë dhe i hollë e bëjnë atë më të rehatshëm për t’u veshur

■ Bëni/Përgjigjuni thirrjeve: Me një mikrofon të integruar në orën inteligjente dhe altoparlantin , mund të merrni/refuzoni/përgjigjni thirrjeve dhe të rregulloni volumin në orën. Mund të ngarkoni kontakte në orën inteligjente nëpërmjet aplikacionit dhe të rishikoni telefonatat e fundit 

■ Njoftimi i thirrjeve dhe mesazheve nepermjet Bluetooth

■ Ora inteligjente do të dridhet për t’ju informuar mbi njoftimet dhe SMS të aplikacioneve sociale.

■ Ora është e pajisur me një ekran të madh TFT 1,69 inç me rezolucion 240 x 280.

■ Ekrani me prekje të plotë , xham të fortë dhe të qëndrueshëm. 

■ Ora mbështet mënyra të shumta sportive, duke përfshirë ecjen, vrapimin, çiklizmin

■ Monitoruesi i rrahjeve të zemrës dhe monitori i gjumit: 

■ IP67 I papërshkueshëm nga uji

■ I pajtueshëm me telefonat që përdorin iOS 9.0/Android 5.0 ose më lart

■ Ka 17 gjuhë . Duhen vetëm 1.5 orë për tu karikuar dhe mund të përdoret deri në 7 ditë.

3,690 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close