,

Smartwatch për femra Q71


Parametrat:

CPU: MTK2502D

Sensori: Sensori triaksial

Shkalla e zemrës: 3301

Goditje: Motor i integruar

I papërshkueshëm nga uji: IP68

Sistemi: Mbështet Android 4.4, IOS 8.4 dhe më lart

Ekran: 1.28 inç TFT 240 * 240

Lloji i baterisë: Bateri polimer

Kapaciteti i baterisë: 300mAh

Metoda e karikimit: Karikimi magnetik-thithës

Koha e karikimit: 1.5 orë

Shikoni gjuhën mbështetëse: Anglisht, Portugeze, Rusisht, Spanjisht, Çekisht, Danisht, Gjermanisht, Hollandisht, Frëngjisht, Hungarisht, Polonisht, Italisht, Hebraisht

Materiali i paraqitjes: Aliazh zinku

Emri i APP: FunDo

3,990 L

Funksionet kryesore:

Prekje e plotë e plotë, rrahje dinamike e zemrës, ndërfaqe zëvendësuese e gatishmërisë, kujtesë / refuzim i thirrjes, informacion

Modalitet me shumë sporte, kamera inteligjente, kronometër, font global, kujtesë informacioni, monitorim i gjumit, rekord sportiv (pedometër, djegie kalorish, kilometrazh), orë me zile,  gjeni celular, orë, ditë, ekran data, i ulur kujtesë, përzgjedhje e formatit të kohës 24h 12h, zgjedhje metrike inç

Kujtesë informacioni përfshirë SMS, QQ, WeChat, LinkedIn, Skype, Facebook, Twitter, WhatsApp, Line, Viber

SHOPPING CART

close