Smartwatch për fëmijë Y80C 4G

Availability:

S’ka stok


Smartwatch për fëmijë Y80C 4G

* Vjen në dy ngjyra : Rozë dhe Zezë

* Ora inteligjente Y80 është një orë  për fëmijët

* Ora përmban WIFI+LBS, SOS, alarmin e urgjencës, gjurmimin dhe monitorimin, zonën e sigurisë, etj. Ora ndihmon në mbrojtjen e fëmijëve nga rreziku me funksionet e mësipërme

* Ora uporton kartën SIM 4G Speedtalk .Rrjeti i gjerë 4G mbështet thirrjet telefonike dhe videotelefonat pa probleme dhe të shpejta për ju dhe fëmijët tuaj. 

* Ju mund të kontrolloni vendndodhjen e fëmijëve tuaj në telefonin tuaj në çdo kohë. Fëmijët mund ta përdorin orën për të kontaktuar prindërit ose miqtë e tyre në çdo kohë, duke e bërë komunikimin pa pengesa.

* Ka funksion të papërshkueshëm nga uji IP67 e përshtatshme për larjen e duarve, ditët me shi, djersitje dhe zhytje të shkurtër në ujë. 

* Ora mund të jetë një mike e mirë e fëmijëve tuaj. Kjo është dhurata më e mirë për festa dhe ditëlindje për fëmijët, nipërit dhe mbesat tuaja.

3,790 L

S’ka stok

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close