,

SMARTWATCH PER FEMIJE OTEETO KS1


SMARTWATCH PER FEMIJE OTEETO KS1

🔸 Orë inteligjente për fëmijë për djem dhe vajza

🔸 Orë dore dixhitale

🔸 Orë inteligjente sportive

🔸 Ekran me prekje 

🔸 Kamerë

🔸 Elektrik dore

🔸 Dhuratë lodër mësimi për fëmijë

2,290 L

SHOPPING CART

close