-16%
, , ,

SmartWatch Mibro Watch A1


SmartWatch Mibro Watch A1

Mibro Watch A1 Dizajn i hollë por elegant për një udhëtim më të rehatshëm, dizajn i lehtë dhe i hollë, monitorim inteligjent i shëndetit, jetëgjatësi 10 ditë baterie, 20 modalitete sportive, 5ATM i papërshkueshëm nga uji, numërues i personalizuar.

Përshkrim:

Këllëfi i hollë i orës 5 mm ju përshtatet në mënyrë të përkryer, dizajn i hollë por i thjeshtë me mjeshtëri të rafinuar me shkëlqim dhe miqësor ndaj lëkurës.

Dizajni i lehtë dhe i hollë për një përvojë më të rehatshme, trupi minimalist dhe korniza metalike e lehtë ju sjellin përvojën përfundimtare.

Dizajni i përqendruar te përdoruesi për t’u kujdesur për shëndetin, për të monitoruar shëndetin tuaj dhe për të kujtuar sinjalin jonormal në kohë reale për të ndihmuar në rivendosjen e shëndetit.

Monitorimi 24-orësh i rrahjeve të zemrës, paralajmërimi i hershëm i problemeve të mundshme, mbështetja e tre mënyrave të paralajmërimit të hershëm të stërvitjes, pushimit dhe gjumit.

5ATM i papërshkueshëm nga uji e bën atë të përshtatshëm për të gjithë skenarët, duke rritur vitalitetin dhe duke e bërë jetën më të lehtë me sfidat.

3,800 L 4,500 L


Ora inteligjente është e pajisur me një ekran mjaft kompakt me prekje, i cili ka përmasa 1.28 inç dhe duhet të ketë një rezolucion prej 240 x 240 piksele. Ka dy butona në anën e djathtë të kutisë. Ora, e cila është 9.8 milimetra e trashë, peshon 42 gram duke përfshirë rripin, ku rripi është prej silikoni dhe vetë ora është pjesërisht prej metali. Është instaluar një bateri 270 mAh. Nëse Mibro Watch A1 përdoret siç është tipike për një orë inteligjente, jetëgjatësia e baterisë duhet të jetë deri në 10 ditë. Sipas prodhuesit, kur përdoret vetëm si orë, jetëgjatësia e baterisë deri në 45 ditë është e mundur.

Një sensor i rrahjeve të zemrës PPG është i disponueshëm për regjistrimin e të dhënave shëndetësore, i cili gjithashtu duhet të jetë në gjendje të masë ngopjen e oksigjenit. Sensori i përshpejtimit përdoret gjithashtu si hapamatës. Ora duhet të jetë e papërshkueshme nga uji deri në një presion prej 5 ATM, gjë që nuk është e natyrshme për orët inteligjente të lira. Duhet të jetë e mundur regjistrimi i aktiviteteve sportive, por nuk ka modul GNSS.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close