-8%
, , ,

Smartwatch Maimo 70 Mai |Xiaomi|


Smartwatch nga brand Xiaomi 70 MAI 

Design teper i vecant dhe kompakt

Lidhje me cdo lloj Smartphone si Apple IOS dhe ANdroid

Lidhje me voice me ALexa

Kundra ujit deri 30 m thellesi

Monitorim i te gjitha aktivitet sportive

5,990 L 6,490 L

SHOPPING CART

close