,

Smartwatch gjurmues fitnesi Biggerfive + rrip dhurat

Availability:

S’ka stok


* Ultra Slim- Ky gjurmues ekskluziv fitnesi ultra i hollë dhe i lehtë është projektuar posaçërisht për fëmijët 5+, me një peshë totale prej vetëm 17 g, me më shumë perkushtim në komoditetin e veshjes së fëmijëve.Gjurmuesi i fitnesit vjen gjithashtu me rripa të dyfishtë në dy ngjyra të ndryshme, kështu që fëmijët mund të zgjedhin një për të filluar ditën e tyre.

* Gjurmimi i aktivitetit gjate dites- Duke gjurmuar automatikisht hapat e fëmijëve tuaj, distancën dhe kaloritë e djegura, ju mund t’i shihni të dhënat lehtësisht duke trokitur në ekranin e orës ose duke kontrolluar aplikacionin ne telefonit tuaj.

* Gjurmues gjumi – Gjurmo automatikisht sa mirë fle gjatë natës, merr të dhënat për tendencat e gjumit gjatë natës në aplikacion. Alarmi i heshtur  mund t’ju zgjojë pa i shqetësuar të tjerët.

* Dizajn i ndertuar USB dhe bateri afatgjate – Mund ta karikoni gjurmuesin e fitnesit me çdo përshtatës USB pa kërkuar një karikues shtesë. Duke u karikuar për 1-2 orë, bateria e gjurmuesit të fitnesit mund të zgjasë deri në 7 ditë.

*Përputhshmëria – Aplikacion falas “VeryFitPro”, E pajtueshme me smartphonin tuaj.

1,200 L

S’ka stok

Kronograf, termometer, kalendar, orë me alarm

Gjurmues gjumi, Matje shpejtësie

Gjurmues Fitnesi, Passometër

Gjurmues i mesazheve , thirrjeve

Gjurmues i rrahjeve të zemrës,

Udhëzim 24 orësh, Kalendar i përhershëm

Kontroll vizual, Kontroll i gjesteve

Monitor i oksigjenit në gjak

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close