Smart Watch Yax 22 ULTRA2


Smart Watch Yax 22 ULTRA2

* Lidhja e shpejtë Bluetooth: Shijoni lidhjen pa probleme me teknologjinë Bluetooth Fast Connection, duke siguruar lidhje të shpejta dhe të qëndrueshme me smartphone tuaj.

* Aplikacioni Wearfit Pro: Përmirësoni përvojën tuaj të orës inteligjente me aplikacionin Wearfit Pro, duke ofruar veçori të avancuara për gjurmimin e fitnesit, monitorimin e shëndetit dhe më shumë.

* Telefonata me Bluetooth: Qëndroni të lidhur në lëvizje me “Bluetooth Calling”, duke ju lejuar të bëni dhe të merrni telefonata direkt nga ora juaj inteligjente, pa e shtrirë telefonin tuaj.

* Modaliteti sportiv: Ndiqni stërvitjet tuaja dhe qëndroni të motivuar me modalitetin sportiv, duke ofruar mënyra të ndryshme të ndjekjes së aktivitetit për të monitoruar seancat tuaja të stërvitjes dhe për të arritur qëllimet tuaja të fitnesit.

* Monitorimi i shëndetit: Mbani një sy mbi shëndetin tuaj me veçori gjithëpërfshirëse të monitorimit të shëndetit, duke përfshirë monitorimin e rrahjeve të zemrës, gjurmimin e gjumit dhe më shumë

* Përmirësoni teknologjinë tuaj të veshjes me orën inteligjente YAX 22 Ultra 2, e krijuar për t’ju mbajtur të lidhur, aktiv dhe të shëndetshëm gjatë gjithë ditës

2,390 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close