Smart Watch WIWU SW01 Ultra


Smart Watch WIWU SW01 Ultra

► Ka një dizajn elegant dhe të rehatshëm dhe 3 butona.

► Ka një kasë 49 mm.

► Ekran me prekje të plotë me ngjyra 1,9 inç HD IPS.

► Një kornizë shumë e ngushtë e ekranit dhe një nga rezolucionet më të larta të disponueshme në një orë inteligjente, 240×283.

► Me një bateri 420 mAh, mund të funksionojë për ditë të tëra.

► Ekrani tregon vetëm kohën, duke lejuar që jetëgjatësia e baterisë së orës të maksimizohet.

► Funksioni i ri i cilësimit të orës ju lejon të ndryshoni orën dhe datën direkt nga ora juaj.

3,490 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close