,

Smart Watch T600S

Availability:

S’ka stok


Kjo orë inteligjente T600 vjen me shumë veçori që jeni gati për t’u përdorur. Pasi ta lidhni këtë orë me smartphone-in tuaj, do të jeni në gjendje të merrni pjesë në telefonata pa e marrë telefonin tuaj nga xhepi. Volumi i hapur i orës inteligjente është mirë të shkojë me thirrjen ose marrjen e një telefonate sipas dëshirës tuaj.

Gjëja më e mirë në lidhje me këtë orë inteligjente është se ajo është në përputhje me të dy iPhone dhe Android.

Imitim i Apple.

3 ngjyra gjendje. E kuqe, e zeze dhe e bardhe.

2,500 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close